Tegelen

Tegels zetten

Als u van plan bent uw eigen bedrijf als tegelzetter op te zetten, kunt u zelf oefenen. U kunt leren hoe u mooie tegels kunt zetten van alledaagse materialen door boeken te bestuderen, beginnelingen in de gemeenschap te bezoeken en door te letten op bepaalde details en veiligheidsinstructies van de tegelzetters. Het enige wat u hoeft te zoeken zijn de benodigde materialen en gereedschappen – gereedschappen zoals zagen, lijm en andere materialen.

Betegelen

Er zijn basisaanwijzingen voor het betegelen, met perfecte voegen, beschikbaar. Tegelzetters moeten vaak een veiligheidsbril en stofmaskers dragen. Zij moeten ook leren omgaan met handgereedschap – troffels, hamers, schepjes en boormachines.

Typen tegels

De betegeling kan op drie verschillende manieren worden uitgevoerd:

– Het meest elementaire is het droge proces, dat nog steeds het meest wordt gebruikt.

– De tweede methode is de dry-lock, waarbij in plaats van water lijm wordt gebruikt, die op het oppervlak wordt aangebracht en vervolgens met speciaal gereedschap wordt vastgeplakt.

– De derde methode is de wet-lock, waarbij in plaats van lijm het product wordt gesmolten, dan over het oppervlak wordt aangebracht en vervolgens wordt uitgehard.

Vóór het betegelen wordt het oppervlak voorbereid door het grondig schoon te maken. Vervolgens wordt het materiaal onderzocht op scheuren en laat men het drogen, waarna het wordt afgeslepen. Vervolgens wordt het oppervlak met handdoeken bevochtigd, gedroogd en ontstoken voordat het voegmiddel wordt aangebracht. Nadat de materialen zijn gemengd, worden de gegeven instructies opgevolgd, zodat het product wordt verspreid.

Tegelzetters kabouters worden beschouwd als een van de beste tegelzetpraktijken. Deze kabouters zijn bedoeld om mensen te helpen bij het betegelen. Deze kabouters worden bij de ingang van het huis of gebouw geplaatst om mensen te helpen hun weg te vinden. Ze zijn ook nuttig bij het schatten van de hoeveelheid specie die nodig is om het project af te maken. verpest op een baan, wordt het uiterlijk van de baan beïnvloed.

Het oppervlak van de tegels moet schoon, droog en stijgen zijn enkele belangrijke tips om te onthouden. Het oppervlak van de tegels is de belangrijkste sleutel om te denken. De aanwijzingen en de te gebruiken materialen moeten ook grondig worden gelezen om geen ongelukken te laten gebeuren. Het tegelen proces is zeer gemakkelijk. de richtingen van de tegelzetter zijn die welke van toepassing zijn op cement gebaseerde materialen, maar er zijn sommige dingen die moeten worden behandeld in andere gevallen. Het oppervlak van elke tegel en van andere materialen moet regelmatig worden gecontroleerd om ze in optimale staat te brengen.

Lees meer:
Keramische tegels

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.