Wat zijn de verschillende types van kap

Kapbeugel

Kapbeugels worden vaak verward met plafond- of paalkapbeugels. De eerste worden bevestigd aan het plafond of een ander horizontaal oppervlak, maar de laatste hebben muurbeugels en worden bevestigd op verticale oppervlakken. Deze 2 types van muursteun zijn beschikbaar in brede waaier van redelijke prijs van $100 tot $1000 plus elke stijl die zich van ronde/rechthoekige aan hoek of vierkante ontwerpen uitstrekt. Het verbeteren van de kwaliteit van de ontwerpen laat de prijs zeer snel omhoog gaan.

Ongeacht welk type HRA-beoordeling van toepassing is, wordt voor gebruik binnenshuis een vlakke beugel aanbevolen. De montagegaten aan de rand zijn zo gemaakt dat ze passen bij de vorm van het badkamermeubel, wat beter is dan het creƫren van een extra opening op het oppervlak van het aanrecht. Schuine wandbeugels kunnen nodig zijn als de wand voortdurend in beweging is, vooral als ontwerpers aanrechtbladen bewerken.

De buitendiameter van de muurbeugels van de afzuigkap moet 2 mm iets kleiner zijn dan de binnendiameter van de afzuigkap om een goed werkende compatibiliteit te hebben. Dit probleem kan worden opgelost als de mechanische vaardigheden die nodig zijn voor een perfecte ophanging niet hoger zijn. Als u een ronde beugel gebruikt aan de buitendiameter van uw kast, zal de kwaliteit na verloop van tijd afnemen en kan deze gemakkelijk worden verbeterd door een vierkante beugel te monteren.

Elke HRA kleurcode zal een indicatie zijn van het afwerkingsproces. Wit vertegenwoordigt een perfecte glans die dan gevolgd zal worden door een getextureerde afwerking. Normaal gesproken wordt zwart glans gespecificeerd als ‘kamer’ waar een subtiele afwerking voldoende is om het oog een schuilplaats te geven. Geel kan de gewenste glans zijn voor bepaalde interieurs, maar als het te helder is, zal de algemene lichtreflectie niet worden geĆ«venaard door de contrasterende kleur die elders in de kamer wordt gebruikt, zoals muurverf.

Lees meer:
Pijpbeugel RVS
Din 11851

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.