installatie Vloerverwarmingssystemen

Wat kost vloerverwarming

Allereerst zullen we de voordelen ervan bekijken en de punten waaraan u moet denken bij de aanschaf en installatie van vloerverwarming.

Voordelen van elektrische vloerverwarming

De luchtvervuiling binnenshuis kan worden verminderd, de verwarmingstijd kan worden verkort en ook de temperatuur van de binnenlucht kan worden verlaagd. Er hoeven geen zichtbare leidingen of buizen te worden geïnstalleerd, de muren hoeven niet te worden gepleisterd en alle muuroppervlakken moeten met pleisterwerk worden bedekt om isolatie te kunnen gebruiken. De installatie is relatief eenvoudig, esthetisch aantrekkelijk en kan binnen een dag worden uitgevoerd nadat de nieuwe vloer is gelegd en de steunplaten zijn bevestigd o Het gebruik van de lagere temperatuur (vloerverwarming is geschikt voor maximaal 30°C) verlaagt het gasverbruik van het huishouden met maximaal 40%. Vooral nuttig in hardanger, omdat dit het hoogste punt van de winter is.

De installatie is zeer veelzijdig aangezien met elektrische vloerverwarming een grotere variëteit aan vloeren kan worden verwarmd en het onderhoud eenvoudig is. De veiligheid wordt bereikt door het installeren van geïsoleerde kabels onder de vloer, overal waar kabels te vinden zijn, met moderne producten die zeer laag profiel zijn met elegante afwerkingen. Afvalwarmte en vocht gegenereerd door elektrische vloerverwarming wordt uit het gebied verwijderd Beton/betontegels, waardoor dit beter is dan gas- of elektrische kachels voor diegenen die al renovatie overwegen en die de investeringsmogelijkheden voor nieuwbouwprojecten overwegen. Beton is een prachtig product dat zich leent voor moderne vloer- en wandconstructies met een lage temperatuur en een grote verscheidenheid aan afwerkingsverwarmingsopties. De vloerafwerking kan worden gebruikt als basis om het oppervlak gewoon te laten schilderen of overspuiten. Houten vloeren gaan langer mee, train door de vloer als laatste te leggen en daarna de wanden. Het gebruik van vloerbedekking kan worden getextureerd en gevarieerd om hoogglans afwerking te bereiken om het de uitstraling van natuursteen vloeren te geven en fungeert als een tweede oppervlak voor natuursteen verwarming. Een oude vloerbedekking kan worden bedekt met vinyl of plastic grond met gemak en minimale schade, zelfs zijn er geen banken en sofa’s te worden verplaatst en gemonteerd.

Nadelen van vloerverwarming

De installatie zal tijd in beslag nemen – maar dit bedrag is afhankelijk van de grootte van de kamer en de behoefte aan ondervloer, zelfs als de installatievolgorde minder is, slechts een korte tijd. Als vloerverwarming niet op de juiste manier wordt ingevoerd, zal het tijdens de wintermaanden veel lawaai veroorzaken. Re-circulatie van lucht kan worden verbeterd o Het isoleren van lucht kan soms ongemak veroorzaken in een huishouden, vooral wanneer een kamer een muur deelt met het meest getroffen gedeelte van de vloerverwarming. Tenzij er contragewichten onder de bovenliggende vloerdelen worden geïnstalleerd, neemt de kans toe dat de vloer van de bovenliggende vloerdelen wordt opgetild.

Raadpleeg een verkoper die zich bezighoudt met de verkoop, de installatie en het onderhoud van verschillende vloerverwarmingssystemen om meer informatie en details te krijgen over de systemen waarmee zij werken.

Meubelen of Contacten voor de installatie van elektrische vloerverwarmingssystemen

Meubilair dat wordt verplaatst in het huis moet worden aangeschaft voor en diverse andere dingen moeten worden verzorgd, zoals het plaatsen van de meubels volgens de instructies voor stabiel, plaats van bedrading, het reinigen van scheuren en spleten in de vloer en het bedekken van de vloeren met materiaal.

Normaal gesproken omvat het materiaal dat als ondervloer wordt gebruikt:

o Niet-uitzettend schuim dat enige installatietijd zal vergen, een laag bescherming is vereist zoals cementplaat en backer board (een goed idee van T12000 of T1600, beide zijn een soort polystyreen).o Iets dat gemakkelijk te installeren is, zijnde een “Make at home” soort produkt dat gemakkelijk te hanteren is, zeer licht, en vochtbestendig.o Een stofzuiger en elektrische vloerschraper indien nodig.o Armaturen zijn nodig om de verspreiding van elektrische schokken tegen te gaan indien de kabels niet op een droge en toegankelijke plaats zijn geïnstalleerd.

Vloerverwarming in de badkamer

o Vloerverwarmingskabels als het vloeroppervlak van de badkamer bedekt is met een conventioneel niet – uitzettend schuim.o Armaturen zijn nodig voor het controleren van de verspreiding van elektrische schokken als het verwarmde water wordt gebruikt van de afwerkvloer, we kunnen deze dimmers of op het lichtnet aangesloten apparaten installeren.o Lucht aangedreven verwarmingssysteem en de daaropvolgende Plintverwarming als de ondervloer een conische installatie heeft, mag deze niet meer dan 2,2 m uitsteken vanaf de ingebouwde – stopcontacten, wat een ideale afstand is.o Extra vloerverwarmingskabels indien nodig.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.