LED Installatiemedewerker Onderhoudsmedewerker

Led bouwlamp

Luxfix installatie is zeer eenvoudig en u kunt het zelf doen. Het enige wat u hoeft te doen is de zekering verwijderen en vervangen door een nieuwe.

Wanneer u een enkele LED-lamp verwijdert en vervangt, zorg er dan voor dat uw veiligheidsbril op is, en dat u de permanente LED-armatuur/lichtschakelaar voor uw onmiddellijke omgeving al hebt geïdentificeerd.

Step 1

Het is zeer belangrijk dat u de stroomonderbreker naar het hoofdpaneel uitschakelt.

Step 2

De onderhoudswerker zal de hoofdschakelaar van het servicepaneel inschakelen en de armatuur en de lichtschakelaar losschroeven;

Stap 3

Zodra de stroomonderbreker is uitgeschakeld, zal de onderhoudswerker de armatuur/lichtschakelaar verwijderen.

Stap 4

De onderhoudswerker sluit de nieuwe armatuur/lichtschakelaar aan op het servicepaneel; en verbreekt de zwakkere verbinding waardoor een passende verbinding ontstaat.

Stap 5

Eenmaal aangesloten, zal de onderhoudswerker de hoofdschakelaar van het hoofdpaneel aanzetten.

Stap 6

De onderhoudswerker zal het proces herhalen, maar deze keer met een verbindingsband aangesloten op de armaturen; en de armatuur is degene die de hoofdschakelaar inschakelt.

Stap 7

De onderhoudswerker controleert de toestand van de verbindingskabel met een spanningstester. Als deze niet werkt of als het niet de juiste verbinding is, vervangt hij de verbindingsdraad en zorgt ervoor dat deze werkt.

Stap 8

Als de hoofdschakelaar aan staat, begint het werk onmiddellijk. De onderhoudswerker zal de hoofdbreker inschakelen, en als de hoofdbreker aan staat zal hij met het werk beginnen. De onderhoudswerker zal de stroom inschakelen op het langste circuit dat in uw gebouw wordt ondersteund.

Stap 9

De onderhoudsmonteur zal u vertellen dat de afstelling van de48vac betrekking heeft op de verdeling van de begrenzing, die specifiek is voor uw gebouw. Als u niet zeker bent wat dit betekent, vraag het dan aan een vakman. Het kan ook vereist zijn door uw operationeel systeem.

Step 10

De onderhoudswerker neemt een koppelstropdas mee en sluit deze aan op de armatuur/lichtschakelaar; en regelt de armatuur/lichtschakelaar op de gewenste spanning, uw hoofdcircuitregelaar, en U-woord, en de regelkast die zich net na de verlichtingsarmatuur bevindt. Vervolgens sluit hij de armatuur/lichtschakelaar aan op de schakelkast.

Step 11

De onderhoudsmedewerker verwijdert de pakkingen, connectoren, draden en tussenstukken die aan de armatuur/lichtschakelaar zijn bevestigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.