Hoe Life Coaching problemen te overwinnen

Wetende dat een levenscoach geen oplossingen voor problemen geeft

Veel mensen geloven ten onrechte dat zij externe oplossingen voor hun problemen kunnen krijgen, zoals de coaches die zij inhuren dat doen. Vanuit ons perspectief beantwoordt life coaching het “waarom” van het probleem. Vaak weet de life coach niet wat de juiste implicaties zijn van een specifieke kwestie. Bijvoorbeeld, in een relatie zal de life coach de cliënt vragen wat hij zou doen als hij het wist, wat hij zou voelen en wat hetzelfde zou blijven. Maar in feite is het probleem met de cliënt dat hij niet weet wat hij voelt, wat hij zou doen als hij de ander kende, en wat hetzelfde zou blijven. Als we naar de meest voorkomende opsomming zouden gaan in de 66 geschriften van de Bijbel zouden we dat zien:

Maar het echte probleem ligt binnenin de cliënt. De eerste taak van de coach is de cliënt te helpen zich bewust te worden van de problemen die zijn denken voor de cliënt veroorzaakt. Wij raden u aan om uw eigen of uw advocaat, spiritueel therapeut, spiritueel helper of psychotherapeut te gebruiken om u te helpen bij het proces van life coaching.

De oplossing voor elk van het bovenstaande is Bewustwording. Zodra de cliënt zich bewust is van de tekortkomingen in zijn focus en vijftien inventaris kopieën kunnen worden opgezet. Deze inventaris-exemplaren kunnen onze sleutel tot de oplossingen zijn.

Problemen van levenscoaches

Soms geloven coaches dat hun uitgangspunt van coaching is dat ze hun cliënten helpen de regels van de werkelijkheid te begrijpen. Vaak trainen ze door hun cliënten te vertellen dat ze zelfhulpboeken zijn, maar ze vergeten dat hun cliënten alle antwoorden in zichzelf hebben. De basis van elk coachingsprogramma is iemand te helpen zich bewust te worden van zijn/haar werkelijke behoeften en doelen te stellen die aan die behoeften voldoen. In veel gevallen zijn deze behoeften niet gemakkelijk vast te stellen. Het kan zijn dat de coach en de cliënt, in plaats van het gevoel van eigenwaarde van hun cliënt te verhogen, aan hun eigenwaarde moeten werken. Maar door zich bewust te zijn van hun behoeften en doelen, zijn cliënten in staat daaraan te beantwoorden.

Als een cliënt weet dat hij een probleem heeft met zijn gevoel van eigenwaarde, dan zou hij de hulp en begeleiding van zijn life-coach krijgen om dit probleem op te lossen. Als de life coach alleen maar dit bewustzijn aan het licht brengt, dan zou de cliënt niet het behulpzame antwoord op dit probleem hebben. Het antwoord ligt binnenin de cliënt. Dit is de reden waarom een life-coach zich bij elke stap in de situatie van de cliënt verplaatst. Dit moet bereikt worden.

Voor meer informatie zie: Partial unthinkableactions.nz / partialSan verdwijnen gemiste kansen.

Hoe moeilijkheden bij life coaching te overwinnen

Als coaches zijn we allemaal zeer gepassioneerd over ons hart en ons leven. We hebben echter de neiging om te vergeten ons bewust te blijven van enkele zeer belangrijke zaken die een rol spelen in iemands eigen levensontwikkeling. We hebben de neiging om onze aandacht te laten gaan naar verschillende gebieden die we leuk vinden. Met andere woorden, we blijven oppervlakkig op het gebied waar we het meest gepassioneerd over zijn.

N Terugkeren naar onze zuipende passie

Elke coach weet dat hij innerlijk geconfronteerd moet worden, en het is onze grootste groei in het leven. Problemen met de gevoelens, de wil, en het leven in het algemeen vragen om een hart dat kan vasthouden aan de passie die we aan ons hart hebben toegevoegd. Maar als het niet vasthoudt aan de passie die we hebben toegevoegd, blijven we in nutteloosheid. Bovendien moet de coach zich ervan bewust zijn dat de coach ook een mens is. De enige troef die een levenscoach heeft is geduld en het vermogen om kalm te blijven in moeilijke omstandigheden. De reden is dat terwijl de “leraar van de emotie” de situatie zelf beleeft, de coach ook groeit en in zichzelf. Bovendien moeten de coaches gefocust blijven. Ze leren om niet te reageren, in een bepaald bereik. Wanneer de coach het minste leest, bevindt hij zich ook in deze situatie. Het kan gebeuren op het moment dat je ergens mee zit, de coach is een zeer krachtig instrument in je situatie.

Bovendien, als de coach de passie heeft om anderen te helpen efficiënt, gelukkig en succesvol te worden, dan zou hij/zij het beste willen geven aan elke cliënt. Daartoe zal de coach zich opstellen als een vriend om zijn/haar werk te doen. Een coach is een vriend, geen leraar.

Het grootste probleem is dat wanneer een coach problemen tegenkomt, hij/zij de neiging heeft zich meer op de problemen te richten. Dit heeft een directe weerslag op de cliënt. De coach is heel goed in staat iemand nieuwe ideeën bij te brengen, maar de leraar probeert ook nieuwe ideeën op te doen. De cliënten proberen ook nieuwe vaardigheden te verwerven. Ze dringen er echt op aan en gaan er meestal niet altijd mee aan de slag. Daarom heeft de coach soms geen vertrouwen in een cliënt, totdat hij/zij tot dit besef komt: “aha” gemoedstoestand. Het is vanwege deze situatie-van deze passie die de coach onder ogen moet zien, als hun immense, unieke moeiteloze overvloed en bewustzijn om anderen te beïnvloeden elkeCom-post die u in staat bent te ontsnappen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.