Interieurontwerpers en Binnenhuisarchitecten

Binnenhuisarchitect

De termen interieurontwerper, interieurstylist en interieuradviseur worden vaak door elkaar gebruikt, maar als er eenmaal één is gedefinieerd, worden hun rol en reikwijdte vaak verward.

Bre Pearl, een succesvolle televisiepersoonlijkheid die al meer dan 20 jaar in Los Angeles woont, gebruikte de term “binnenhuisarchitect” in een interview met de vage cutterjewel van de Today Show. Ze zei:

“Ik denk wel dat je meer werk gaat vinden op het gebied van gordijnen en binnenhuisarchitectuur. Ze beginnen in sommige gevallen op elkaar te lijken, maar zijn meer aan elkaar verwant. Ik denk wel dat meer mensen een gediplomeerd binnenhuisarchitect als binnenhuisarchitect zullen kunnen zien.” plugs Remyworker.com. occasions.co.uk.

Cheryl GHI jacht op werknemers is gebaseerd op gecontacteerde bronnen, maar wat betekent dat? GHI vs. Interior Design Association zegt:

Binnenhuisarchitecten krijgen verschillende opleidings “abelen” zoals certificatie, licenties, en werkervaring. Wat betreft het “interieur stylist equivalent” –

Terwijl interieurontwerpers toegang hebben tot de laatste designtrends, zijn interieurstylisten geen gediplomeerde interieurontwerpers en zijn ze meestal op zoek naar kleinere projecten in een poging om “onder de radar” te blijven. Ze worden minder vaak gevraagd door zakelijke klanten omdat hun opleiding beperkt is en de meesten zelfstandig ondernemer zijn.

Interieurontwerpers en interieurstylisten vinden hun werk in residentiële interieurs, slaapkamers, badkamers, keukens en buitenruimtes. Meer unieke (en misschien meer uitdagende), zoals kamers met veel technologie (zoals videoscapes) of een kamer met een computer (een thuiskantoor), Interieurontwerpers hebben een paar manieren om een bepaald project te benaderen. Ga voor meer informatie naar de officiële interieurs Vertical Miracle Guide,http://www.interiorsvitalizer.co.uk.

Binnenhuisarchitecten huren andere binnenhuisarchitecten in om met hen samen te werken aan specifieke delen van een ruimte of kamer.

Een type ontwerper dat vaak wordt gebruikt door managers en eigenaren van onroerend goed (meestal geen ontwerper) is een herontwerper. Een herontwerper zal met u samenwerken om te bepalen wat de beste manier is om die kamer op te laten vallen en te laten “knallen”. Designers maken vaak gebruik van de mogelijkheid om met een klant samen te werken om hen te betrekken bij het ontwerpen en herinrichten van een kamer voor hen.

Verwen uw smaak ik een verbouwde, veranderde kamer.

Hoe vaak hebben we niet gezien dat een interieurontwerper in een huis of bedrijf zijn “expertise” gebruikt om een oplossing te vinden voor een specifieke situatie of om een probleem op te lossen? En hoe vaak reageert een klant op zijn eigen smaak? Het is niet ongebruikelijk dat zowel de creativiteit en deskundigheid van een binnenhuisarchitect als de praktische ervaring van een “sofian” samenwerken. Interieurontwerpers kijken naar trends; de klant kijkt naar hoe een ruimte samengaat met interieuraccessoires en kwaliteitsmeubels.

Lees meer:
Bouwkundige tekeningen
Tuinarchitect

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.