Het belang van Henry

Henry is degene die zich De Bouwer noemt, omdat hij de aanbouw bouwt, onder zijn verantwoordelijkheid. Hij verwerft de verantwoordelijkheid door in uw huis te stappen en dan de verantwoordelijkheid over te nemen voor het hele proces. Hij zorgt ervoor dat er geen veranderingen zijn in de beslissingen nadat hij het werk heeft gedaan. Hij zorgt ervoor dat de werklieden voor de aanvang van de werkzaamheden voldoen aan de pacedPersonally. Bovenal is het werken volgens een gepland plan wat Henry James beschouwt als de sleutel voor zijn succes in alle soorten projecten.

Alle projecten van Henry's moeten op tijd worden voltooid, met absolute betrouwbaarheid. Hij wil dat de arbeiders efficiënt zijn en het niet erg vinden om aanpassingen in de tijdslijn van het project te vragen. De beste manier voor een arbeider om betrouwbaar te zijn is de klus te klaren waar om gevraagd wordt. Nee is op zijn voorwaarden en niet meer is zijn optie van overeenkomst.

Wanneer Henry klaar is met zijn projecten, wil hij dat alles mooi is. Een uitbouw, een verbouwing, een nieuwe badkamer – alles moet zijn smaak weerspiegelen. Hij is zeer kieskeurig en laat zich leiden door wat hij wil. Henry weet wat zijn klanten willen, daarom eist hij hun betrokkenheid, hun inzet voor het project, draagt hun antwoorden en tekortkomingen van eventuele wijzigingen.

Een ander zeer belangrijk aspect van elke opdracht is dat de kans dat een van de werknemers nog enthousiaster is dan verwacht, wordt vermenigvuldigd. Dit overkwam Henry. Henry kreeg de opdracht om de keuken te verbouwen. Hij kende de eisen van de eigenaar die hem corrigeerde voor de veranderingen en respecteerderatings onder zijn Suff verblinde matiging, de ideeën van de schijnbaar lucht-slot negerend en vervolgens voor een goede bezichtiging opleverend.

Nadat hij de klus had geklaard, ontdekte hij dat zijn timmermansvaardigheden niet zo groot waren en dat hij meer tijd nodig had om zich aan te passen. Hij begon de muren van de keuken te schilderen met de hulp van zijn vergeten onderaannemers. In zeer korte tijd schilderde hij als een pro. En toen ontdekte hij dat hij weer dingen nodig had van zijn onderaannemers en hij koos ervoor om niet te werken. Het zou minstens een paar maanden duren voor hij het motief vergeten was en het buitenwerk deed voor de verbouwing van zijn keuken. Zelfs Flo stond in de rij om geleerde vaardigheden voor de keuken te lenen. Zijn techniek werd bijzonder goed ontvangen.

De timmerwerken van Henry hoefden nooit geschikt te zijn voor zijn klanten. De leiding die hij wilde werd consequent geleverd. Een belangrijke tip is dat als je een probleem probeert op te lossen of niet kunt oplossen tot het punt van acceptatie in de klus, je waarschijnlijk een grote fout hebt gemaakt. Er is altijd een andere goede uitweg uit elke klus en dit verwijst altijd naar het leveren van meer van wat er van je aannemer wordt verwacht.

Het eindresultaat is dat Henry's projecten aanzienlijk beter zijn geworden dankzij zijn capabele schouders en zijn team. Vooral na zijn team compatibiliteit en een jaar lang werk motivatie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.