alternatieve airconditioningsystemen

Klima is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, beter bekend als Klima. Het merk Klima werd begin jaren ’80 in Alaska opgericht en is een kleine testfaciliteit van de mogelijkheden van het Klima-team. De uitbreiding van Klima zal een draagbare airconditioning unit zijn. Deze airconditioning units bieden een alternatieve oplossing voor het conventionele koelsysteem en zorgen tegelijkertijd voor warme temperaturen en een behaaglijke ambiance voor uw slaapkamer ’s nachts. De prijs van deze airconditioning units varieert van £ 100,00 en tot £ 5.000,00 om aan alle economische situaties te voldoen.

Hier is waarom zij worden beschouwd als de belangrijkste leveranciers van kwaliteit alternatieve verwarmingssysteem oplossingen voor industrieel, commercieel en residentieel gebruik. Klima heeft de meest technisch geavanceerde airconditioning systemen ontwikkeld voor experts om ter plaatse te beheren en zijn oceanen in innovatie. Klima is nu ook actief lid van de UK en IPC samen met airconditioning bedrijven als verzekeraars. Klima staat voor een maatschappelijk verantwoord, innovatief en betrouwbaar bedrijf met een visie op energie-efficiëntie en duurzaamheid. Voor elk systeem dat geïnstalleerd wordt, zet het bedrijf zich met trots in voor kassen, boerderijen, landbouwbedrijven en consumenten.

Klima’s systemen zijn milieuvriendelijk en dierproefvrij. Ze zijn ook niet recycleerbaar en diervrij. Ze slaan geen dieren op, en hun beleid kennende, redt het bedrijf alleen de boom van pulp en schaadt het geen dieren. Ze deponeren ook geen dieren tijdens het management- en transportproces.

Via de Seataxx-faciliteit kan men nu meerdere airconditioningsinstallaties via één systeem regelen en energie besparen. Het systeem is een groot succes en heeft de ogen van de mensen geopend voor de verboden foto’s en media.

Dit systeem heeft een ingebouwd vochtigheidsbeheer, dat ervoor zorgt dat geklimatiseerde omgevingen niet alleen comfortabel zijn, maar ook vochtig en vrij van chemicaliën. Dit systeem is uiterst nuttig gebleken voor de brandweerlieden bij de bestrijding van brand.

De jaarlijkse verkoop van Klima airconditioning is in de loop der jaren gestegen van 10000 tot 85000 eenheden per jaar.Het bedrijf is gecertificeerd als clearsports raad, dat betekent, legitimiteit en pre- Cairo klaar. Met een servicecontract vanaf ongeveer 2000, kan het bedrijf u gepersonaliseerde oplossingen bieden. Het vergt heel wat hard-work om de koning van om het even welke zeg te zijn, maar door Klima, zult u met succes een koning zijn.

Hieronder vindt u enkele van de airconditioningsystemen die Klima aanbiedt:

1. De 1500 consoles zijn mini split systemen. Ze hebben een hoge SEER-geleiding tot 14 SEER en een benutting tot twee dealers. De units zijn zeer compact en zijn perfect voor kantoorgebruik.2. De 8000 consoles zijn mini splits met een brede SEER en bezettingsgraad tot zeven SEER met optionele verwarmingsregeling en variabele temperatuurregeling.3. Exchange 2000 multi split systeem. Dit energie-efficiënte mini split verwarmings- en koelsysteem is een combinatie van SEER tot 14, gekoppeld aan het gebruik van een professioneel medium duty koelmiddel. Dit is een ideale optie voor plaatsen waar temperatuurregeling een primaire eigenschap is.4. Exchange 8000 multi split systeem is het beste voor airconditioning thuis. Dit systeem is onlangs gerangschikt als het meest energie-efficiënte verwarmings- en koelsysteem.

Klima bestaat al meer dan 65 jaar en levert de beste koudemiddelen voor huishoudelijke en industriële airconditioning.

Lees meer:

Rotterdam

Airco Dordrecht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.